Sport & Business

De gelijkenissen tussen sport en de bedrijfswereld worden vaak aangehaald wanneer teams worden samengesteld, wanneer veranderingen worden doorgevoerd, of wanneer uitdagende doelen moeten worden bereikt. 

Dankzij mijn praktische ervaring met atleten en teams die hun sport op het hoogste niveau in België beoefenen, kan ik uw organisatie de nodige inzichten bezorgen om de concurrentie een stap vooruit te blijven. Een voordracht voor uw medewerkers, een workshop voor uw projectteam of een kick-off sessie met uw directieteam, ik maak er een inspirerend verhaal van. De kracht van teams, de coach als leider en psycholoog, personal leadership bij alle teamleden, flow bereiken in uw organisatie, dit zijn thema’s die ik de voorbije maanden in verschillende organisaties heb voorgesteld.   

De combinatie van het strategisch advies met de anekdotes maakte de lezing rond 'teamkracht' voor ons publiek zeer begrijpelijk en direct toepasbaar. Geen ingewikkelde theorie, maar voorbeelden uit het dagelijkse leven!

Mariëlle Degeeter, Senior Accountmanager The Oval Office